Terug naar overzicht

Akotherm Baffle

Akoestisch plafondpaneel

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Akotherm Baffles zijn geluidsabsorberende panelen voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in hoge ruimten zoals fabriekshal, productiehal, lokalen of kantines. Deze Baffles worden verticaal gemonteerd, absorberen aan beide zijde geluid en zijn zo bijzonder effectief. Akotherm Baffles zijn voorzien van twee montage punten en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. 

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
M0921 1200 x 500 x 50 Zwart
€ 37,39
(p. st.)
34 st.
M0920 1200 x 500 x 40 Wit
€ 34,09
(p. st.)
45 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en wat het doet
Akotherm Baffles zijn ontwikkeld voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in hoge ruimten met een plafond hoogte vanaf ongeveer 3,5 meter. Baffles onderbreken geluidsgolven die anders vrij spel hebben in een ruimte met hinderlijk galm als gevolg. Baffles absorberen geluid en reduceren zo het geluidsniveau in een ruimte met als resultaat betere verstaanbaarheid en minder lawaai van bijvoorbeeld apparaten en machines.

Waar toe te passen?
Vooral in lange en hoge ruimten zijn Baffles zeer effectief in het terug brengen van de nagalmtijd. Toepassingsgebieden zijn fabrieks- en productiehal, lokalen en entree hallen. Akotherm Baffles worden in rijen, naast elkaar, aan het plafond gemonteerd met een tussenruimte van maximaal 2 meter onderling. 

Wat zijn de eigenschappen?
Akotherm Baffles hebben enkele bijzondere eigenschappen zoals, hoge absorptiewaarden, 100% recyclebaar, vochtbestendig en door het bijzonder trage verouderingsproces zeer duurzaam. Andere eigenschappen van Akotherm Baffles zijn:

 • Brandklasse B, drupgetal D0.
 • Vormstabiel.
 • Densiteit: 40 kg/m³.
 • Beschikbare kleuren: zwart (wit op aanvraag).
 • Tolerantie afmetingen: max. 10%.
 • Afmetingen Zwarte Baffles: 1200 x 500 x 50 mm.
 • Afmetingen Witte Baffles: 1200 x 500  x 40 mm.

Montagetips
Akotherm Baffles zijn aan de lange zijde voorzien van twee gaten om ze zo verticaal op te hangen. Op de productfoto's is een voorbeeld te zien met tie-rips, maar u kunt ook denken aan nylondraad, kettinkjes of kabeltjes. Montagemiddelen worden niet meegeleverd.

Minimale afname en levertijden
Voor dit product geldt een minimale afname van 1 volle verpakking van 24 stuks, goed voor ruim 14 m² absorptievlak. De levertijd van Akotherm Baffles is ongeveer 2 weken. 

Meer over Akotherm
Op de tipspagina vindt u een uitgebreid artikel over alle Akotherm varianten.

Gratis productmonster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vult u het Contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een productmonster naar u toe.

 

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Akotherm Baffle
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Akotherm Baffle - Geluidsabsorberende materialen: betere akoestiek door minder galm

Akoestisch plafondpaneel

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!