Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie
Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Akoestiekwinkel, bestaande uit een webshop en een fysieke winkel, is volledig gericht op advies en verkoop aan particuliere en zakelijke klanten. Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken. 

Voor elk geluidsprobleem een oplossing
Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 40 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Hierdoor kan Akoestiekwinkel bogen op een enorme schat aan ervaring en kennis. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze webshop delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing. Komt u er niet uit of vindt u geen oplossing voor uw probleem dan geven wij telefonisch of in onze winkel een passend advies.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise en daarmee het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Gratis verzending bij pakketzendingen vanaf €50,- exl btw
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest, gecertificeerd en hebben hun prestatie bewezen. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (Nederland) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen.