Merfocell

Geluidsabsorberende platen met de naam Merfocell. Dit assortiment bestaat uit drie verschillende absorptiematerialen, allen voorzien van een krachtige zelfklever, dus geen lijm nodig. Absorptieplaten worden vaak in combinatie met isolatie- of ontdreuningsplaten toegepast. Deze producten worden níet gebruikt voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in gebouwen.

Merfocell PU
Geluidsabsorptie voorzien van een olie, vocht- stofdichte toplaag. Deze variant, voorzien van een CE keurmerk, is o.a. toepasbaar in jachten, schepen, apparaat- en machinebehuizingen tot een temperatuur van ± 80°c.

Merfocell GW
Absorptieplaat voorzien van een stootvaste glasdoekweefsel toplaag. Ook deze variant is voorzien van een CE keurmerk, o.a. toepasbaar in jachten, schepen, apparaat- en machinebehuizingen tot een temperatuur van ± 100°c.

Merfocell Nop
Absorptiemateriaal zonder toplaag, geschikt in droge en schone ruimten. Deze Merfocell  variant word o.a. toegepast voor het absorberen van apparaat- en machinegeluid in behuizingen en omkastingen tot een temperatuur van 80°c. (In het verleden werden hele studio’s volgeplakt met dit materiaal, doe dit vooral niet, neem beter contact met ons op).

 

Filteren
 1. Merfocell Noppen
  Merfocell Noppen
  Geluidsabsorptie met zelfklever
  • Algemeen toepasbaar
  • Absorptieplaat
  • Is voorzien van een zelfklever

  Vanaf € 17,06

  € 42,64
  (incl. btw)
 2. Merfocell PU
  Merfocell PU
  Geluidsabsorptie met toplaag
  Waardering:
  90%
  • Olie- en vochtwerende toplaag
  • Geluidsabsorberend schuim
  • Is voorzien van een zelfklever

  Vanaf € 39,72

  (incl. btw)
Filteren