Geluidsisolerende deuren

Heel wat ruimtes vragen om een geluidsdichte deur bijvoorbeeld; ruimtes waar privacy voorop staat of ruimtes waar geluid uit komt wat u tegen wilt gaan. De belangrijkste eis van de deur is geluid binnen of net buiten de ruimte houden. Dat kan met één van onze geluidsdichte binnendeuren.

Wilt u meer weten over onze geluidsisolerende deurensets? Klik hier.

Wat is het verschil tussen een geluidswerende deur en een standaard deur?
Geluidsisolerende deuren zijn extra zware deuren en hebben dus meer massa dan een gewone opdekdeur. Ook heeft een goede geluidsisolerende deur een perfecte afsluiting, bijvoorbeeld door een valdorpel. Hierdoor laten ze veel minder geluid door. Wij hebben twee verschillende varianten in ons assortiment: een houten en een stalen variant.

De houten geluidsisolerende deuren
Onze houten geluidsisolerende studiodeur is een zware en massieve deur voorzien van een HPL toplaag en een ingebouwde valdorpel. Deze variant wordt geleverd als een complete set waar u zelf nog wel deurbeslag voor moet aankopen. In deze set vindt u een stalen kozijn van 100 mm, deurrubbers en montagemateriaal. De specificaties van deze geluidsisolerende deur vindt u op de productpagina.

De stalen geluidswerende deuren
Onze stalen geluidswerende studiodeur is voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal en is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal. Dit garandeert een lange levensduur en hoge isolatiewaarde. Deze deur is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd voor toepassingen waar een hoge isolatiewaarde vereist is. Ook deze deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, montagematerialen en deurbeslag. De specificaties van deze geluidsisolerende deur vindt u op de productpagina.

Zelf een bestaande deur isoleren
Passen onze geluidsisolerende binnendeuren niet in uw budget? Dan kunt u uw bestaande deur ook zelf isoleren tegen geluid. Op onze tipspagina vindt u een stappenplan om een bestaande deur akoestisch te isoleren .