Akoestische panelen voor wand en plafond

Genieten van rust en een goede akoestiek? Akoestische of geluidsabsorberende panelen zijn panelen die de akoestiek thuis, op kantoor, op school of in een studio verbetert. De panelen kunnen zowel aan een muur of plafond gemonteerd worden. Wilt u meer weten over deze panelen klik hier.

Akoestische panelen in woonkamer
 
Filteren
Pagina
Filteren
Pagina

Wat zijn akoestische panelen?
Bent u op zoek naar een product om galm in een ruimte te verminderen? Dan heeft u akoestische panelen nodig. Dankzij hun geluidsabsorberende werking zal een ruimte minder hol klinken. Dit geluiddempend materiaal zal de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

Op deze pagina vindt u al onze producten voor het creëren van akoestische wanden of plafonds. De producten hebben verschillende eigenschappen, maar zijn multi-inzetbaar. Zo zijn de producten van Akotherm of Flamex geschikt voor muur en plafond. De producten van Offecct Soundwave zijn akoestische wandpanelen. De producten van Silent Office en het Home Screen zijn perfect om uw werk- of studeerplek af te schermen of geluidsoverlast te verminderen. De Flamex cilinder en Flamex kubus zijn akoestische plafondpanelen en geschikt voor het wegenemen van galm in grote ruimtes.

Hoe bevestig ik akoestische panelen?
Akoestische panelen kunt u bij ons niet zelf maken, maar u kunt ze (vaak) wel zelf monteren. Op de productpagina’s vindt u een omschrijving voor het bevestigen van ieder paneel. Zo zijn er platen die door middel van lijm gemonteerd kunnen worden, maar ook producten die door middel van montagemiddelen aan een plafond gehangen moeten/kunnen worden. Bent u op zoek naar geluidsabsorberende platen voor buiten? Bekijk dan deze pagina. Let op. Geluidsabsorptie platen zijn niet geschikt voor het isoleren van externe geluidsbronnen. Om een muur te isoleren tegen bijvoorbeeld burengeluid, geluid van een weg of een apparaat moet u geluidsisolatie toepassen.

Welk akoestisch paneel is het best?
Welk akoestische paneel het beste is, is afhankelijk van de situatie. Gaat het om een woonkamer of een grote aula op kantoor of school? Beslis eerst hoe groot de ruimte is en of u de materialen op een muur of plafond wilt bevestigen. Op die manier kunt een bepaalde producten selecteren om vervolgens kijken welk product het beste bij u past.

Disclaimer
Onze producten zijn niet overschilderbaar. Akoestiekwinkel is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van de producten. Heeft u vragen over de producten dan kunt u contact opnemen met ons.