Zelf een omkasting maken

Veel apparaten en machines produceren lawaai. Om dit verspreiding hiervan te beperken kan je een geluidswerende behuizing over de machine zetten. Een dergelijk behuizing is goed zelf te maken van zwaar plaat materiaal zoals Merfoplex of multiplex verzwaard met Isomat TS14. Hoe zwaarder de behuizing wordt, des te beter het resultaat. Let bij het maken van een behuizing op de ventilatie van de machine in kwestie. Een geïsoleerde lucht aan- en afvoer kan worden gerealiseerd met Aluphon demper(s) en een door u zelf aan te schaffen ventilator. Informeer bij uw leverancier hoeveel kuub lucht per uur nodig is om een machine te koelen wanneer nodig.

Welk geluidsprobleem wil je aanpakken?

Lees meer over zelf een omkasting maken

Stappenplan voor het isoleren van apparaatbehuizing

Tips voor het maken van een geluidsisolerende omkasting voor apparaten zoals pompen, compressoren en machines.

Lees het artikel

Referenties

Betrouwbare partij, reageert snel

Per ongeluk verkeerde materiaal besteld en betaald, mailtje gestuurd en zonder problemen kunnen annuleren en geld stond binnen een week weer op de rekening.
03-10-2023 | Bert, Hardenberg
Duidelijke servicedesk

Goed geholpen met mijn vraag bij de servicedesk. Jammer dat je bij de bestelling niet kan opgeven dat je bij een postnl afhaalpunt het wilt ophalen, dus dat moest weer via je eigen account bij postnl. Product werkt tot op heden goed,
25-09-2023 | Maria, Amsterdam