Terug naar overzicht

Silent Office

Afschermpaneel

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Met deze gemakkelijk verplaatsbare afschermpanelen kan een ruimte worden voorzien van een product dat tegelijkertijd de akoestiek verbetert en de ruimte aankleedt.  Silent Office afschermpanelen absorberen geluid aan beide zijden en zijn voorzien van een naadloos textiel. Dit product kan ook worden toegepast als zogenaamde room-divider voor het afschermen van een werkplek of het opdelen van een ruimte.

Lees meer
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Wat het is en doet
Dit Afschermpaneel is een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek bij u in de woonkamer, thuisbioscoop, studio of kantoor. Het paneel is voorzien van een naadloze textiel afwerking aan beide zijden en absorbeert ook aan beide zijden. Het paneel is gemakkelijk te verplaatsen.

Waar toe te passen?
De Afschermpanelen vormen een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in bijvoorbeeld kantoor, luisterkamer (HiFi), studio of woonkamer. Het afschermpaneel kan ook worden gebruikt om binnen een ruimte meer privacy te creëren, het product wordt dan ingezet als een akoestische roomdivider met aan beide zijden een absorberende werking. Daarbij bepaalt u zelf de kleur en de afmeting zodat de ruimte een uiterlijk krijgt die bij de toepassing past.

Wat zijn de eigenschappen?
Het bureau- en afschermpaneel beschikken over een zichtbaar gepoedercoat aluminium frame in de kleuren lichtgrijs, wit en zwart. De stof van alle elementen is te leveren in 14 verschillende kleuren. Het doek van de panelen is geheel naadloos en kan eventueel vervangen worden. Dit textiel is brandveilig volgens de BS EN 1021-1:2006 en BS EN 1021-2:2006 normen. Zie tabblad 'Documentatie' voor het brandrapport.

Verkrijgbare voeten

 • Platte Voet, hoogte 5 mm
 • Half hoge voet, hoogte 50 mm
 • Hoge voet, hoogte 200 mm
 • Half hoge voet mobiel (met wieltjes), hoogte 130 mm
 • Hoge voet voet mobiel (met wieltjes), hoogte 280 mm 

Gratis textiel monster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis textiel monstertje aan. Vult u het contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een textiel monster naar u toe.

Levertijd en voorwaarden
De levertijd van een Silent Office product bedraagt ±5 weken. Producten uit de Silent Office reeks kunnen niet (om)geruild worden. Vraagt u dus textielmonsters aan om de textiel kleur te kunnen zien. U bent ook van harte welkom in de winkel om producten te bekijken.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Office
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!