Terug naar overzicht
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Merfoplex | Geluidsisolerend | Akoestiekwinkel

Sandwichplaat geluidsisolerend

Merfoplex

Sandwichplaat geluidsisolerend

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Merfoplex is een geluidisolerende sandwich- constructieplaat die bestaat uit twee lagen multiplex en een kern van Isomat. Merfoplex gebruikt u onder andere voor het maken van isolerende wanden, vloeren of luiken. In drie variaties leverbaar.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
6/4/6 K0350 2480 x 1210 x 16 Okoumé
€ 586,17
(p. st.)
10 st.
8/6/8 K0351 2480 x 1210 x 22 Okoumé
€ 728,31
(p. st.)
25 st.
9/6/9 K0819 2420 x 1200 x 24 Populier
€ 585,07
(p. st.)
13 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Gratis verzending vanaf 875 euro excl. BTW. Dit product wordt per pallet verstuurd.

Staffel korting

Wat is het
Merfoplex is een geluidsisolerende sandwichplaat die bestaat uit twee lagen Okoumé of Populieren multiplex met daartussen een laag Isomat KE geluidsisolatie als kern. Dit kant-en-klare product heeft een hoge geluidsisolerende werking en is verwerkbaar als een normale multiplexplaat, bijvoorbeeld met een decoupeerzaag.

Doordat de platen onder de meest gunstige condities worden samengesteld laten de lagen niet los en trekken ze niet krom. Er zijn drie verschillende type Merfoplex verkrijgbaar, twee Okoumé en één Populier variant met twee verschillende isolatiekernen te weten; Isomat KE8 en Isomat KE14.

Waar toe te passen
Merfoplex kan toegepast worden voor zeer uiteenlopende doeleinden. Het kan onder andere worden gebruikt voor het maken van geluidsisolerende vloeren, voorzetluiken en wanden in woningen en studio's. Op onze tipspagina leest u alles over zelf voorzetluiken maken of voorzetluiken laten maken.  

In voertuigen zoals campers of bussen en in jacht- en scheepsbouw wordt Merfoplex toegepast voor het maken van geluidsisolerende luiken, vloeren en wanden (zie ook voorbeeldfoto's in de fotogalerij). Door de hoge inwendige demping is Merfoplex ook zeer geschikt voor het bouwen van luidsprekerbehuizingen. 

Afmetingen en varianten

  • Merfoplex Okoumé 6/4/6  2480 x 1210 x 16 mm (15,2 Kg/m²)
  • Merfoplex Okoumé 8/6/8  2480 x 1210 x 22 mm (23,6 Kg/m²)
  • Merfoplex Populier 9/6/9  2420 x 1200 x 24 mm (21,7 Kg/m²)

Het product kan vanwege de afmetingen alleen op een dubbele pallet geleverd worden. Afhalen in onze winkel is natuurlijk ook mogelijk.

De Merfoplexkern Isomat KE is ook los verkrijgbaar voor het verhogen van de massa van plaatmateriaal (zoals multiplex en gipsplaat) om zo vloeren en wanden te isoleren.

Gratis productmonster
Overtuig uzelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vul het Contactformulier in met uw adresgegevens en wij sturen zo spoedig mogelijk een productmonster naar u toe (het monster kan wat afwijken van het bestelde product).

Specifications
Meer informatie
Omschrijving Plaat

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Merfoplex
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!