Terug naar overzicht

Flamex Absorptie

Plafondbaffle kubus

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Flamex Kubus Baffles absorberen geluid en verminderen zo reflecties en nagalm waardoor de ruimteakoestiek wordt verbeterd. Baffle's worden toegepast in hoge ruimten waar voldoende vrij ruimte overblijft om er onderdoor te lopen. Elke Baffle is aan één hoekpunt voorzien van een handig ophangoog.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K0071 400 x 400 x 400 Grijs
€ 120,18
(p. st.)
5 st.
K0072 400 x 400 x 400 Wit
€ 222,42
(p. st.)
13 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Hoeveel heb ik nodig om de akoestiek te verbeteren?
Bij het toepassen van 50% van het vloeroppervlak aan absorptiemateriaal aan de wanden of het plafond gaat de akoestiek er enorm op vooruit. In de praktijk blijkt echter vaak dat een percentage van 25 à 30% al voldoende verbetering geeft. Baffles worden het best toegepast door er minimaal 1 per vierekante meter plafond te monteren. Op de tipspagina 'Last van nagalm' leest u alles over het verbeteren van de akoestiek.

Wat het is en doet
Flamex Kubus Baffles zijn zeer efficiënt in het absorberen van geluid in hoge ruimten. Het volume en de vele absorberende vlakken van het product zorgen hiervoor. De kubusvorm vermindert geluidsreflecties en nagalm waardoor een verbeterde ruimteakoestiek ontstaat.

Waar toe te passen
Flamex Kubus Baffles zijn toe te passen in een ruimte met een groot volume en hoog plafond waar vrij lange nagalmtijden zijn. De baffles toepasbaar in bijvoorbeeld een entreehal, werkplaats of vergaderruimte. Het product heeft Brandklasse C en kan daarom ook prima in openbare ruimten toegepast worden, zoals in scholen, kinderdagverblijven en musea.

Eigenschappen

 • Voorzien van een ingelijmd ophangoog
 • Geluidsabsorberend
 • Decoratief
 • Brandklasse C, rookgetal S2, drupgetal D0 volgens EN - 13501 - 1
 • Lichtgewicht (0,7 kg per baffle) 9,5 kg/m³
 • Kleur lichtgrijs bij benadering RAL7047
 • Kleur wit bij benadering RAL9001

Montagetips
Elke baffle is aan één hoekpunt voorzien van een handige ophangoog. De Kubussen kunnen het beste in geconcentreerde groepjes aan het plafond gemonteerd worden, liefst 1 Flamex Kubus per m². 

Meer over Flamex
Op de tipspagina vindt u een uitgebreid artikel over Flamex Melamineschuim

Specifications
Meer informatie
Lengte 400
Breedte 400
Hoogte 400
Omschrijving Stuk

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flamex Absorptie
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!