Terug naar overzicht

Sonair | F7 filter

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

F7 filters geschikt voor de Sonair 3.0 ventilatie unit. F7 filters zijn met name geschikt voor het filteren van fijnstof en pollen.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
F7 Filter K1520 Wit
€ 125,49
(p. st.)
7 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Gebruik in drukke, stedelijke omgevingen een zo fijn mogelijk filtertype om roetdeeltjes uit de lucht te filteren. Hiervoor is het F7 filter geschikt. Dit type filter gebruikt u ook tegen pollen.

Wat zijn de eigenschappen
Dit filter verwijdert 99% van de deeltjes die groter zijn dan 0,00001 m, waaronder stuifmeel, sporen, haren, zand, textieldraden, cementstof, pollen en uitwerpselen van huisstofmijt.

Wanneer vervangen
Afhankelijk van uw woonsituatie. In drukke, stedelijke gebieden raden wij aan om elk kwartaal het filter te vervangen.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonair | F7 filter
Uw waardering