Ons maatwerk maakt uw product beter!

Maatwerk akoestische materialen

Maatwerk Akoestische Materialen Samengesteld maatwerk
Naast talloze oplossingen voor particuliere klanten levert de Akoestiekwinkel ook aan de zakelijke markt.

Ons zakelijk klantportfolio bestaat onder andere uit bedrijven uit de automotive branche, aannemers, apparaten- en machinebouwers en de jacht- en scheepsbouw. Veel van deze klanten produceren seriematig en zijn naast een snelle levering ook gebaat bij een product (oplossing) op maat.

In dit item wordt uitgelegd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk.   

De voordelen van maatwerk
Een op maat gemaakt product heeft grote voordelen voor u boven een standaard product. Zelf op maat snijden van materialen is, zonder machines, tijdrovend. Daar komt bij dat het resultaat waarschijnlijk minder mooi zal zijn omdat u misschien de kennis (nog) niet heeft om bepaalde producten te verwerken. Maatwerk inkopen levert een enorme tijdsbesparing op. De machines waar wij mee werken worden zo geprogrammeerd dat het snijverlies minimaal is, u hoeft dus geen afval af te voeren. Onze maatdelen zijn bijzonder maatvast en strak afgewerkt zodat ze perfect passen in uw applicatie, wat uw product weer beter maakt!

Maatwerk engineering Maatwerk watersnijden
Het maken van zogenaamde ‘custom parts’ kan op verschillende manieren, de meest voorkomende zijn CNC snijden, lintzagen, stanzen en watersnijden. Wij specialiseren ons niet alleen in het produceren van maatdelen, maar ook in het samenstellen van producten voor uw toepassing. Denkt u bijvoorbeeld aan het lamineren van diverse producten, zoals absorptiemateriaal op ontdreuningsmateriaal. Dit wordt veel gebruikt in de aggregaten en machinebouw. Ook deze producten kunnen vervolgens weer op maat worden aangeleverd. Met onze faciliteiten zijn wij in staat om alle producten uit het assortiment voor u op maat te maken, te verpakken, labelen, op voorraad te houden en te distribueren. Heeft u zelf geen kennis of capaciteit voor het maken van CAD tekeningen dan kunnen wij ook daarin ondersteunen.

Maatwerk voor wie? Regufoam maatwerk
Voor iedere zakelijke klant kunnen wij maatwerk produceren, zolang de werkvoorbereiding in verhouding staat tot de ordergrootte. Voor kleine aanpassingen en bewerkingen kunt u de meeste producten ook zelf bewerken. Zo kunt u producten samenvoegen (op elkaar plakken) met één van onze lijmproducten zoals de Zettex lijmspray. Producten zoals Flamex, Tecnocell, Akotherm of andere schuimmaterialen op maat snijden gaat uitstekend met het isolatiemes

Offerte of vragen? Contact opnemen
Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Of zou u een offerte willen laten opstellen voor maatwerk?
Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn voor
uw toepassing(en).