Terug naar overzicht

Merfolood

Buis- en leidingsisolatie

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
100% of 100

U gebruikt Merfolood buis- en leidingisolatie voor: hemelwaterafvoer isolatie, rioolbuis isolatie, standleiding isolatie en voor het isoleren van de buizen in een centraal stofzuigersysteem. Op de tipspagina vindt u een uitgebreid stappenplan voor het isoleren van buizen en leidingen en product omschrijvingen.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
M K0860 2000 x 1000 x 13 Zwart
€ 141,15
(p. st.)
121 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Het isoleren van buizen en leidingen zoals inpandige hemelwaterafvoer, rioolbuizen en standleidingen.

Niet geschikt voor:
Buitentoepassingen.

Staffel korting

Wat het is en doet
Merfolood is ontwikkeld voor de vermindering van geluidsafstraling van bijvoorbeeld hemelwaterafvoer, rioleringsbuizen en standleidingisolatie. Naast een goede geluidsisolerende werking heeft Merfolood ook thermisch isolerende eigenschappen. Het materiaal is condenswerend.

Waar toe te passen
Merfolood is zeer buigzaam en is daardoor gemakkelijk om alle soorten leidingen, kokers en PVC buizen aan te brengen. Dankzij de loodlaag heeft de plaat niet de neiging om terug te veren, Merfolood is zelfs wat kneedbaar. Op onze tipspagina vindt u het stappenplan leiding- en buisisolatie

Wat zijn de eigenschappen

 • Afmetingen: 2000 x 1000 x 12 mm, opgerold in een doos.
 • Gewicht: 9,2 kg per rol.
 • Eenvoudig op maat te snijden en te monteren.
 • Gemakkelijk te vormen
 • Temperatuurbestendigheid: -40°C tot +100°C.

Product opbouw 

 • 2mm condenswerend polyethyleen.
 • 0,35 mm lood.
 • 10 mm polyurethaan.

Montagetips
Plaats Merfolood leidingisolatie met de zwarte toplaag naar de buiten. Monteer het product met behulp van Isotape door om de 30 cm te omwikkelen. Plak naden en kieren zorgvuldig af, vooral in de bochten. U behaald het beste resultaat door tenminste de bochten dubbel in te pakken met Merfolood. 

Verschil met Merfisol
Merfolood is ten opzichte van Merfisol makkelijker te verwerken doordat het meer kneed- en vormbaar is.


Specifications
Meer informatie
Lengte 2000
Breedte 1000
Hoogte 12
Omschrijving Rol
Kleur Zwart

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Merfolood
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Merfolood

Buis- en leidingsisolatie

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!