Terug naar overzicht

Isotape Alu afplakband

Voor afplakken naden en kieren

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Isotape Alu afplaktape is geschikt voor het afplakken van naden en kieren tussen verwerkte producten met een aluminium toplaag. De tape voorkomt het indringen van olie, vocht en vuil wat de levensduur van het verwerkte product ten goede komt. Krimpvrije aluminium Isotape bestand tot tenminste 70 ℃.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Aluminium K0331 50000 x 50 Grijs
€ 15,08
(p. st.)
84 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Isotape Alu afplakband is geschikt voor het afplakken van de naden en kieren tussen verschillende product delen met een aluminium toplaag zoals; Aluglass, Merfisol en Acusticell MMF Alu.

Het afplakken van naden en kieren tussen verschillende delen van diverse producten is belangrijk tegen geluidslekken en het indringen van olie, vocht en vuil. Het zorgt voor een langere levenduur van de producten en wordt strek aangeraden.

Wat zijn de eigenschappen?
De tape is krimpvrij en bestand tegen temperaturen tot 70 ℃.

  • Afmeting: Rollengte 50 meter, 50 mm breed.
  • Kleur: Zilver
  • Zelfklevende aluminium folie


Specifications
Meer informatie
Lengte 50000
Breedte 50
Omschrijving Rol
Kleur Aluminium

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Isotape Alu afplakband
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!