Terug naar overzicht

Akoestiwol

Isolerende Spouwvulling

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Akoestiwol PE60 is een ecologisch geluidsabsorberend en thermisch isolerend polyesterwolproduct met brandveilige en hittebestendige eigenschappen. Akoestiwol is een uitstekend alternatief voor glas- en steenwol. Dit product wordt toegepast als spouwvulling in voorzetwanden (Merfoflex). Akoestiwol jeukt en kriebelt niet.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
A8131 1000 x 544 x 60 Wit
€ 13,88
(p. st.)
2458 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Akoestiwol PE60 is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend polyesterwolproduct. Akoestiwol is milieuvriendelijk, duurzaam en 100% recyclebaar. Akoestiwol is veelzijdig toepasbaar en een uitstekend alternatief voor glas- en steenwol en PU-schuim.

Waar toe te passen
Akoestiwol wordt toegepast als spouwvulling in het Merfoflex zwevendewand systeem, de platen zijn in de breedte op maat gemaakt voor deze toepassing. Akoestiwol kan worden toegepast voor het vullen van holle ruimten in houten wanden en vloeren tegen klankkast vorming, het verbetert tevens de thermische isolatiewaarden van deze holle constructies.

Wat zijn de eigenschappen
Akoestiwol is heeft uitstekende geluidsabsorberende en thermische eigenschappen en is vriendelijk voor de huid. Het contact met de polystervezels levert geen gevaar op voor allergische reacties zoals huidirritaties. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Daarnaast is het niet giftig en 100% recyclebaar. Het product kan prima tegen vocht. Andere eigenschappen van Akoestiwol zijn:

 • Afmetingen: 1000 x 544 x 60 mm
 • Geluidsabsorberend
 • Thermisch isolerend 
 • Brandklasse B, rookgetal S2, drupgetal D0 volgens EN - 13501 - 1* 
 • Hittebestendig 
 • Vormstabiel en elastisch 
 • Anti-allergisch 
 • Densiteit: 20 kg/m³
Specifications
Meer informatie
Lengte 1000
Breedte 544
Hoogte 60
Omschrijving Plaat
Kleur Wit

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Akoestiwol
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!