Terug naar overzicht

Agglomer Strips

Trillingsisolatie

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Agglomer Strips verminderden contactgeluid door als trillingisolatie toe te passen onder een vloer of wand. In jachten en schepen kunnen de strips worden toegepast tussen de spanten en het dek of de vloer van de kajuit. Agglomer Strips worden gebruikt voor akoestische ontkoppeling. 

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Zelfkl. K0150 2000 x 50 x 10 Bont
€ 10,68
(p. st.)
1916 st.
N.Zelfkl K0151 2000 x 50 x 10 Bont
€ 9,80
(p. st.)
443 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Trillingsisolatie voor het ontkoppelen van o.a. wanden en vloeren in een droge omgeving.

Minder geschikt voor:
Vochtige omgevingen of continue bewegingen afkomstig van b.v. machines, u gebruikt hier beter Regufoam Strips voor.

Staffel korting

Wat het is en doet
Agglomer Strips zijn trillingisolerende stroken gemaakt van gebonden polyurethaanvlokken.

Waar toe te passen
De stroken worden gebruikt voor het ontkoppelen van vloeren en voorzetwanden waardoor contactgeluid wordt tegengegaan. In de jachtbouw worden de stroken Agglomer op de spanten geplakt met de zelfklever om het dek of vloer te ontkoppelen van het casco.

Wat zijn de eigenschappen
Agglomer vlokkenschuim wordt gemaakt van snijafval dat ontstaat bij het vervaardigen en verwerken van zachte schuimstoffen. Het tot vlokken vermalen snijafval wordt gebonden en samengeperst, waardoor een gerecycled product ontstaat. Agglomer is samendrukbaar en blijvend elastisch. Het heeft bovendien een goed herstelvermogen.

Overige eigenschappen

  •  Densiteit: 300 Kg/m³
  •  Afmeting: 2000 x 50 x 10 mm
  •  Minimale afname: 2 stuks per type

Montagetips
Agglomer Strips zijn eenvoudig op maat te snijden met een Scherp mes. Let op: de ondergrond waarop de Agglomer Strips worden geplaatst, dient droog en vetvrij te zijn. De niet-zelfklevende variant kan op de ondergrond gelijmd worden met Saba Select contactlijm. Voor het lijmen op beton, hout, stuc- en metselwerk kunt u ook onze Stauf Extreme Tack montagelijm toepassen.

Specifications
Meer informatie
Lengte 2000
Breedte 50
Hoogte 10

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agglomer Strips
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!