Terug naar overzicht

Aeropac SN Filter

G3

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Dit type filter wordt standaard geleverd in de Aeropac SN. Het G3 filter is geschikt voor normale stofbelasting en zorgt ervoor dat de luchtopbrengst van de ventilatie unit optimaal blijft. Het product wordt per stuk verkocht.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Aeropac | G3 Filter K0995 220 x 170 x 12 Wit
€ 25,33
(p. st.)
13 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Voor vervanging van de standaard meegeleverde G3 stoffilter in uw Aeropac SN ventilatie unit. Dit filter is geschikt voor normale stofbelasting.

Wat het is en doet
De filterwissel-indicator van de Aeropac SN meldt wanneer het filter vervangen moet worden. Door de filtercassette is het uitwisselen van de filter bijzonder gemakkelijk. Wij adviseren, zeker in drukke gebieden zoals een binnenstad, uw filter iedere 4 á 5 weken te controleren en eventueel te vervangen.

Beschikbare Aeropac filters
Andere filters die geschikt zijn voor de Aeropac SN:

  • Koolstoffilters, voor het filteren van geurtjes en fijnstof.
  • F5 Filter, voor het filteren van fijnstof, pollen en stuifmeel.
  • G3 Filter. voor normale stofbelasting en maximale lucht opbrengst van uw Aeropac.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aeropac SN Filter
Uw waardering