Terug naar overzicht

Isomat VM

Geluidsisolerende vloermat

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
95% of 100

Isomat VM (Vloermat) is een geluidsisolerende vloermat met een slijtvaste antislip-toplaag om toe te passen als vloer- en bodemplaat isolatie in voer- en vaartuigen. De meerwaarde van Isomat VM is dat het ook kan functioneren als interieurbekleding in voertuigen en vaartuigen.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
VM M0735 1420 x 1000 x 7 Zwart
€ 82,89
(p. st.)
26 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Het isoleren van cabinevloeren en kofferbakruimte in voertuigen en als isolerende interieur bekleding (VM = VloerMat).

Niet geschikt voor:
Het isoleren van vloeren in gebouwen.

Staffel korting

Wat het is en doet
Isomat VM is een geluidsisolatiemat voor het isoleren, d.w.z. het binnen of buitenhouden, van geluid en resonanties. Dit product verhoogd de massa van een ondergrond en plaatst een barrière tussen de geluidsbron en de ontvanger. Het is een akoestisch product met als meerwaarde dat het ook kan functioneren als interieurbekleding.

Waar toe te passen
Isomat VM is bijzonder geschikt als geluidsisolerende vloermat in cabines van voertuigen. Het is ideaal voor het isoleren van de bodemplaat, wielkasten en de versnellingsbaktunnel in auto’s, bussen en campers. In een bestelwagen of camper kan het in de laadruimte ook als vloerbedekking dienen. Ook wordt Isomat vaak als vloermat op boten en jachten aangebracht. De soepelheid van het materiaal zorgt ervoor dat het zich gemakkelijk laat aanbrengen op onregelmatig gevormde en gebogen oppervlakken.

Isomat VM wordt meestal in combinatie met ontdreuning gebruikt zoals Vibraflex Extreme of STP Aero Bomb

Wat zijn de eigenschappen

 • Gewicht vloermat 9 kg. 

De Isomat Vloermat bestaat uit 3 lagen:

 • Fraaie, slijtvaste toplaag.
 • Een isolerende massa kern.
 • Een laag akoestisch ontkoppelend PVC schuim.
Temperatuurbestendigheid: 
 • Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -40 °C tot ca. 100 °C.

Montagetips
Isomat VM is gemakkelijk op maat te snijden met een stanleymes. Voor het verlijmen van verticale toepassingen gebruikt u Saba of Zettex (handige spuitbus) contactlijm. Bij het monteren op de vloer (of horizontaal) is een paar dotten G70 montagekit voldoende.

Gratis productmonster
Overtuig uzelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vul het contactformulier in met uw adresgegevens, dan sturen wij zo spoedig mogelijk een productmonster toe.

Specifications
Meer informatie
Lengte 1420
Breedte 1000
Hoogte 7
Omschrijving Rol
Kleur Zwart

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Isomat VM
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!