Terug naar overzicht
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Instructieboekje | Geluidsisolatie voor vaartuigen

Geluidsisolatie voor vaartuigen

Instructieboekje

Geluidsisolatie voor vaartuigen

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

In dit instructieboekje voor de geluidsisolatie van boten en jachten analyseren we specifieke geluidsproblemen waarbij we tevens doelgerichte oplossingen bieden.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Boot K0268 Bont
€ 5,94
(p. st.)
19 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is
In dit naslagwerk bestaande uit 32 bladzijden wordt ieder geluidsprobleem aan boord behandeld; van motorgeluid tot uitlaatgeluid. Met de inhoud van dit boekje beschikt u over voldoende kennis om zelf uw geluidsproblemen aan boord aan te pakken!

U krijgt praktische tips en beschikt over alle benodigde informatie, zodat u gelijk van start kunt met het dempen van uw vaartuig

Op de pagina Boten & Jachten vindt u naast de oplossingen voor diverse geluidsproblemen ook alle producten die u toe kunt passen.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Instructieboekje
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!