Een goede akoestiek in de horeca, een must.

Akoestiek in Stadscafe Hexagoon geoptimaliseerd

Goede akoestiek in de horeca
Dat de akoestiek in een ruimte verbeteren helemaal niet moeilijk hoeft te zijn heeft Stadscafé Hexagoon wel bewezen. Kort na de opening werd toch wel snel duidelijk dat het café een hinderlijke nagalm voortbracht. Na een korte mail wisseling en een bezoekje aan onze winkel was de keuze voor Flamex Facet snel gemaakt.

In twee fasen bracht onze klant de paneeltjes aan en het resultaat mag er wezen! In het persbericht word zelfs gesproken over een akoestiek gelijk aan die van een schouwburg of studio. Optredende bands kunnen dan ook een digitale opname van hun optreden meekrijgen.

Horeca akoestiek

Flamex Facet absorptie als plafond toepassing

De eerste fase van de aanpak werd bepaald door goed te luisteren tijdens de openingsuren, door rond te lopen in de ruimte zo werd al snel duidelijk waar de eerste en krachtigste reflectie vlakken zich bevonden. Zo zijn voor de bar tegen het plafond, waar vaak veel mensen staan, de Flamex Facet panelen in groepjes van vier gemonteerd in een prima verhouding tot het vloeroppervlak, een belangrijk aspect!

In fase twee werd duidelijk dat boven het podium zich ook nog een groot hard vlak als boosdoener bevond. Ook hier werd gekozen voor de uitstekende eigenschappen en absorptiewaarden van Flamex Facet. Het product Flamex Facet is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs en vindt u op onze webshop via deze link: Flamex Facet Bekijk ook eens de andere producten van de Flamex familie!


Flamex Facet in de horeca                         Groepjes Flamex Facet paneeltjes voor een optimaal resultaat

Voor meer informatie over dit sfeervolle muziek café gaat u naar www.hexagontiel.nl

Vragen? Contact
Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Neemt u dan gerust contact met ons op!