Terug naar overzicht

Studiobricks Smart Panel

Smalle reflectiepanelen

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Het SmartPanel van Studiobricks is de smalle uitvoering van het Studiobricks FlatPanel. Het SmartPanel is voorzien van kunststof elementen met klittenband waardoor u het makkelijk aanbrengt op het Studiobricks Eco 45 absorptiepaneel. Het SmartPanel is voorzien van sleuven en vlakke delen zodat een gedeelte van het geluid wordt geabsorbeerd en een gedeelte wordt gereflecteerd. Doordat u ook een gedeelte van het absorptiepaneel vrij kan laten kan u de mate van absorptie en reflectie nog beter doseren dan met het FlatPanel.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1545 600 x 140 x 5 Eiken
€ 126,82
(p. st.)
2 st.
K1546 600 x 140 x 5 Wit
€ 126,82
(p. st.)
8 st.
K1547 600 x 140 x 5 Zwart
€ 126,82
(p. st.)
2 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Geluidsstudio, opnamestudio of Hifi luisterkamer. Opgelet, altijd in combinatie te gebruiken met het Studiobricks Eco 45 absorptiepaneel.

Minder geschikt voor:
Woonkamer, kantoor of kinderkamer. Hiervoor is de Akotherm Wolk een leuk alternatief.

Staffel korting

Wat het is en doet
Het SmartPanel is een paneel om absorptie en reflectie van het Eco 45 absorptiepaneel naar eigen smaak te doseren voor een nog betere akoestiek. Het SmartPanel staat onder een lichte hoek op het absorptiepaneel zodat de perfecte verhouding tussen absorptie en reflectie ontstaat. De panelen zijn voorzien van sleuven om voldoende hoog frequent geluid door te laten en een gedeelte terug de ruimte in te sturen. Het SmartPanel is gemaakt van eiken-look kunststof en voorzien van twee sleuven.

Waar toe te passen
Het doseren van absorptie en reflectie van geluid of muziek wordt vooral toegepast in ruimten waar de weergave of opname van geluid uitmuntend moet zijn zoals in geluidsstudio’s, opnamestudio’s of Hifi luisterkamers. U kunt dit product perfect combineren met de andere producten uit het Studiobricks assortiment (Corner Bass Trap, FlatPanel en SmartFuser).

Wat zijn de eigenschappen

 • Doseren van absorptie en gestuurde reflectie
 • Afmetingen: 600 x 140 x 5 mm
 • Kleuren: Zwart, wit en eiken
 • Verkocht per set van 4 stuks, incl. montage middelen

Montagetips
SmartPanel is voorzien van klittenband en profielen die eenvoudig op het Eco 45 absorptiepaneel schuiven. U heeft daarvoor geen lijm of gereedschap nodig.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studiobricks Smart Panel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!