Terug naar overzicht

Studiobricks Flat Panel

Reflectiepaneel Studiobricks Eco 45

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Het FlatPanel van Studiobricks is een houten paneel dat u eenvoudig over het Eco 45 absorptiepaneel schuift. Op die manier kunt u de absorptie en reflectie van het akoestisch absorptiepaneel zelf doseren. Het FlatPanel is voorzien van sleuven en vlakke delen zodat er een gedeelte van de frequenties wordt geabsorbeerd en een gedeelte wordt gereflecteerd.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1542 590 x 590 Wit
€ 221,93
(p. st.)
6 st.
K1543 590 x 590 Zwart
€ 221,93
(p. st.)
6 st.
K1544 590 x 590 Eiken
€ 221,93
(p. st.)
5 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Geluidsstudio, opnamestudio of Hifi luisterkamer. Opgelet, altijd in combinatie te gebruiken met het Eco 45 Absorptiepaneel.

Minder geschikt voor:
Woonkamer of kantoor

Staffel korting

Wat het is en doet
Met het FlatPanel kunt de Eco 45 absorptiepanelen afstellen voor de perfecte verhouding tussen absorptie en reflectie. De reflectiepanelen zijn voorzien van sleuven om voldoende hoog frequent geluid door te laten en middelhoog frequent geluid te reflecteren. Het FlatPanel is gemaakt van hout en kunststof en voorzien van zes sleuven die strategisch verspreid zijn over het paneel.

Waar toe te passen
Het doseren van absorptie en reflectie van geluid of muziek wordt vooral toegepast in ruimten waar de weergave of opname van geluid uitmuntend moet zijn zoals in geluidsstudio’s, opnamestudio’s of Hifi luisterkamers. U kunt dit product perfect combineren met de andere producten uit het Studiobricks assortiment (Bass Trap, SmartPanel en SmartFuser).

Wat zijn de eigenschappen

 • Doseren van absorptie en reflectie
 • Afmetingen: 590 x 590 x 5 mm
 • Kleuren: Zwart, wit en eiken
 • Verkocht per set van 3 stuks (voor 3 Eco 45 panelen)

Montagetips
FlatPanel is voorzien van profielen die eenvoudig in het Eco 45 absorptiepaneel schuiven. U heeft geen gereedschap nodig. De profielen kunnen makkelijk te bevestigen met behulp van klittenband, die gemonteerd zijn op het paneel en het opzetstuk. 

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studiobricks Flat Panel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!