Terug naar overzicht

Studiobricks Eco 45

PET Felt absorptiepaneel

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

De Studiobricks Eco 45 is een akoestisch absorptiepaneel gemaakt van PET Felt. Hierdoor is het niet alleen duurzaam maar heeft het ook uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Met dit paneel vermindert u de nagalm in een ruimte wat resulteert in een betere spraakverstaanbaarheid en helderdere weergave van muziek.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1536 600 x 600 x 45 Grijs
€ 38,04
(p. st.)
104 st.
K1537 600 x 600 x 45 Zwart
€ 54,41
(p. st.)
35 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Geluidsstudio, kantoor, woonkamer, thuisbioscoop en horecagelegenheden.

Minder geschikt voor:
Buiten toepassingen

Staffel korting

Wat het is en doet
Dit PET Felt absorptiepaneel heeft een 3D textuur wat zorgt voor een optimale absorptie van midden- en hoge frequenties. Hierdoor absorbeert het vooral spraak, muziek en zang uitstekend.

Waar toe te passen
Dankzij de eigenschappen van dit akoestische paneel is het universeel inzetbaar en toepasbaar in iedere ruimte waar u de spraakverstaanbaarheid, weergave en opname van muziek wilt verbeteren. In geluidsstudio’s en Hifi luisterkamers kunt u dit Eco 45 absorptiepaneel perfect combineren met de andere producten uit het Studiobricks assortiment (Bass Trap, SmartPanel, FlatPanel en SmartFuser). Om optimaal gebruik te maken van de panelen adviseren wij om de Eco 45 panelen naast elkaar te monteren.

Wat zijn de eigenschappen?

 • Uitstekende absorptiewaarden voor muziek en spraak
 • Afmetingen: 600 x 600 x 45 mm
 • Kleuren: Melange grijs en zwart
 • Verkrijgbaar per stuk

Montagetips
De absorptiepanelen zijn eenvoudig te monteren met montagekit of dubbelzijdige tape (zelf te verzorgen). Deze akoestische panelen zijn licht buigzaam en kunnen dus ook op licht gebogen wanden gemonteerd worden.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studiobricks Eco 45
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Studiobricks Eco 45 - Studio & HiFi

PET Felt absorptiepaneel