Terug naar overzicht

Studiobricks Corner Bass Trap

Hoekabsorber voor studio akoestiek

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Deze bass traps van Studiobricks zijn uitermate geschikt voor het optimaliseren van de akoestiek in uw (opname)studio of Hifi luisterkamer. Bass traps verminderen staande golven die vaak ervaren worden als bonkende en gonzende bas klanken. Met onze bass traps verbetert de weergave van lage frequenties wat resulteert in een meer gebalanceerde akoestiek. De bass traps zijn gemaakt van een extra zwaar type PET Felt waardoor ze uitstekende absorptiewaardes hebben.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1538 620 x 450 x 450 Grijs
€ 205,06
(p. st.)
6 st.
K1539 620 x 450 x 450 Zwart
€ 220,92
(p. st.)
6 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Het verbeteren van de akoestiek in uw geluidsstudio, voice-over booth en Hifi luisterkamer.

Minder geschikt voor:
Het verbeteren van de akoestiek in uw woonkamer en buitentoepassingen.

Staffel korting

Wat het is en doet
Met bass traps, ook wel hoekabsorbers genoemd, vermindert u de staande golven. Op die manier verbetert u de weergave van uw bas klanken wat resulteert in een aangenamere en meer uitgebalanceerde akoestiek in de ruimte. De bass traps van Studiobricks zijn dankzij hun gewicht en afmeting uitermate geschikt voor kleine en middelgrote geluidsstudio’s. Bass traps zijn ontwikkeld voor geluidsstudio’s en muziekruimtes, niet voor het verbeteren van de akoestiek in woonkamers of kantoren.

Waar toe te passen
Bass traps worden gebruikt in ruimtes waar de akoestiek optimaal moet zijn voor de weergave en/of de opname van muziek en stemmen. Denkt u bijvoorbeeld aan een luisterruimte, thuisbioscoop en opnamestudio. Bass traps worden toegepast in de hoeken waar wanden en/of het plafond samen komen. Wij raden een minimum van 2 stuks per hoek aan. In grote en hoge studio’s kan dit zelfs het dubbele zijn. U kunt dit product perfect combineren met de andere producten uit het Studiobricks assortiment (Eco 45 PET-vilt absorptiepaneel, Smart Panel, Flat Panel en Smart Fuser).

Wat zijn de eigenschappen

 • Geluidsabsorberend in het laag- en middenlaag gebied
 • Afmetingen: 600 x 450 x 450 mm (360 mm diep)
 • Gewicht: 5,7 kg
 • Kleur: Melange grijs en zwart
 • Verkrijgbaar per stuk

Montagetips
Deze bass traps kan u zonder montage eenvoudig in de hoek plaatsen. Wilt u ze toch liever bevestigen? Dan maakt u gebruik van de handige zelfklevende klittenband aan de achterzijde.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studiobricks Corner Bass Trap
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!