Terug naar overzicht
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Selecta geluidsabsorberend plafondeiland | Akoestiekwinkel

Geluidsabsorberend plafondeiland

Selecta plafondeiland

Geluidsabsorberend plafondeiland

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Geluidsabsorberend plafondeiland voor het verbeteren van de akoestiek door het verminderen van galm. Selecta plafondeilanden monteert u eenvoudig tegen het plafond met de meegeleverde kabelsets en natuurlijk een handleiding. Deze witte plafoneilanden absorberen aan beide zijden geluid wat ze bijzonder efficiënt maakt. Met de Selecta plafondeilanden kunt de akoestiek verbeteren in iedere ruimte, van woonkamer tot restaurant.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
WDX0027 1200 x 1200 x 40 Wit
€ 164,43
(p. st.)
50 st.
WDX0050 1800 x 1200 x 40 Wit
€ 279,00
(p. st.)
9 st.
WDX0023 2400 x 1200 x 40 Wit
€ 330,83
(p. st.)
59 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)

Geschikt voor:
Keuken, woonkamer, geluidsstudoi's, werkplek of in de horeca.

Minder geschikt voor:
Buitentoepassingen

Staffel korting

Wat het is en doet
Selecta plafondeilanden geven uw ruimte een akoestische én esthetische meerwaarde. Deze geluidsabsorberende plafondeilanden hangen vrij onder het plafond waardoor ze lijken te zweven. Hierdoor kunnen de panelen aan beiden zijden geluid absorberen. Met de meegeleverde kabelsets, van ruim een meter lang, kunt u kunt de plafondeilanden zelf eenvoudig monteren. De handleiding bevat een duidelijke omschrijving van hoe dit moet. Alleen de haakjes voor in het plafond dient u zelf te verzorgen.

Waar toe te passen
Selecta absorptiepanelen zijn zeer breed inzetbaar en vormen een esthetische oplossing om galmproblemen op te lossen en zo de akoestiek in praktisch iedere ruimte te optimaliseren. U kunt de Selecta plafondeilanden toepassen in de keuken, woonkamer of geluidsstudio. Ook op de werkplek of in de horeca zijn deze plafondeilanden op hun plaats voor het verbeteren van het akoestisch klimaat. Door de hoge brandclassificering (A2-s1,d0 (EN 13501-1) kunt u dit absorptiepaneel ook in openbare ruimten gerust toepassen.

Wat zijn de eigenschappen
Selecta plafondeilanden lijken door de kabelmontage te zweven onder het plafond wat een ruimtelijk effect geeft. De panelen zijn stevig genoeg om te voorzien van indirecte verlichting, bijvoorbeeld een LED strip.

 • Kaderloos
 • Kleur: Wit
 • Brandklasse: EN-13964, Brandklasse A2.
 • Absorptiewaarde: αw = 1.00 / NRC = 0,95
 • Vochtbestendigheid: 95 % RH
 • Beschikbare afmetingen:
  Selecta One: 1200 x 1200 mm (5.5 kg)
  Selecta Plus: 1800 x 1200 mm (8.5 kg)
  Selecta Grande : 2400 x 1200 mm (11 kg)

Montage
Selecta plafondeilanden worden gemonteerd met het meegeleverde kabelmontagesysteem. Eén kabelset bestaat uit 4 schroefpluggen met oog die u in de achterzijde van het paneel draait. De kabeltjes zijn 150 cm lang en haken in de schroefplug (zie productfoto’s). Haken voor in het plafond dien u zelf te verzorgen. Ieder paneel wordt geleverd met eenvoudige handleiding die u ook kunt downloaden.

Ruilen van Selecta panelen
In onze winkel/showroom te Gorinchem kunt dit product komen bekijken. Retourneren mag binnen 14 dagen. Let u wel op onze voorwaarden en de afmetingen van deze producten. U dient de product zelf terug te sturen of te brengen. De producten dienen in absolute nieuwstaat bij ons aan te komen.

Gratis productmonster
Overtuig uzelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis monster aan. Vul hiervoor het contactformulier in met uw adresgegevens en de vermelding van het product waarvan u graag een monster ontvangt. Wij doen de rest!

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Selecta plafondeiland
Uw waardering