Terug naar overzicht

Aluglass Thermische isolatie | Aanbieding

Geluidsabsorberende plaat

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Aluglass is een hittebestendige, thermisch isolerende en geluidsabsorberende plaat. Aluglass is een zelfklevende glasvezelmat met een stevige aluminium folie toplaag. Ideaal voor het isoleren van o.a. buitenboordmotor en motorruimten (firewall/schutbord) van voertuigen met hoge temperaturen. Aluglass is een uitstekend alternatief voor brandbare schuimproducten.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
K1199 1000 x 1000 x 6,5 Aluminium
€ 81,60
(p. st.)
45 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Aluglass is een zelfklevende, thermisch isolerende en geluidsabsorberende plaat. Het product is gemaakt van een doorgestikte glasvezelmat met daarop een stevige aluminium folie toplaag. Aluglass gebruikt u als u twijfelt aan de hittebestendigheid van absorptieschuim in uw situatie.

Waar toe te passen
Aluglass wordt toegepast in kleine ruimten waar de temperaturen te hoog zijn om absorptieschuim toe te passen. Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld motorruimten van voertuigen, boten en jachten. Aluglass kan bijvoorbeeld dienen als hitteschild tegen het schutbord in een voertuig of in de motorkap in de cabine (zoals bij oudere Mercedes bussen).

Aluglass kan ook als isolatiemateriaal worden gebruikt om hitte te isoleren in een boiler of kachel, wel mechanisch zekeren met bijvoorbeeld Plakpennen

Wat zijn de eigenschappen?

  • Eenvoudig te bewerken.
  • Temperatuurbestendigheid: Max. 470 °C (+/- 12 °C) (volgens STN ISO 871: 2010). 
  • Zelfklevend, zelfklevendelaag is bestand tot  max.120 °C.

Montagetips
Aluglass is met een scherp hobbymes eenvoudig op maat te snijden. Bij temperaturen boven de 100 °C raden wij een mechanische bevestiging aan met bijvoorbeeld Plakpennen. De kopse kanten en naden tussen de Aluglass platen plakt u af met Isotape Alu. Het is aan te raden om beschermingsmiddelen te dragen bij het verwerken van deze glasvezelmat.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aluglass Thermische isolatie | Aanbieding
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Aluglass Thermische isolatie | Aanbieding

Geluidsabsorberende plaat