Terug naar overzicht

STP Aero Bomb

Dikke ontdreuningsplaat

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

STP Aero Bomb is een extra dikke ontdreuning ontwikkeld voor het ontdreunen (verminderen van gongklank) van plaatmateriaal zoals staal en aluminium. Dit product van STP Standardplast wordt veelal gebruikt voor het isoleren van o.a. bodemplaat, wielkasten en schutbord in voertuigen. Dit product verminderd het af- en doorstralen van geluid. STP Bomb is voorzien van een zwarte aluminium toplaag, is zelfklevend en bijzonder gemakkelijk te verwerken.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Bulkpack K1224 1600 x 1500 x 4,2 Zwart
€ 250,88 € 125,44
(p. st.)
0 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Inhoud verpakking

 • 12 matten van 530 x 375 x 4,2  mm = 2,4 m²

Wat het is en doet
STP Aero Bomb is zeer flexibel ontdreuningsmateriaal gemaakt van polymeer en butyl rubber. Het product heeft hier door een hoog verwerkingscomfort. STP Aero isoleert trillingen die een gongklank veroorzaken in plaatmaterialen zoals staal, aluminium, kunststof en RVS tot een absoluut minimum.  

Door de flexibiliteit van het product kunt u het op vrijwel elke plek toepassen. Het materiaal vormt zich gemakkelijk naar de ondergrond, een handig tooltje hierbij is de Aandrukroller. Bovendien beschermt de aluminium toplaag het materiaal tegen vocht, bijkomend voordeel is dat het ook corrosie tegengaat.

Waar toe te passen
STP Aero Bomb is extra dik en daardoor geschikt als demping- en ontdreuningsmateriaal voor het isoleren van de bodemplaat, wielkasten en het schutbord voor het verminderen van Rij- en motorgeluiden in voertuigen Voor betere prestaties van uw audioinstallatie voorziet u de buitenplaat aan de binnenzijde van het portier ook van STP Aero Bomb. 

Wat zjn de eigenschappen?

 • Gewicht: 6,5 kg/m² (gewicht Bulk pakket: 14 kg). 
 • Temperatuurbestendigheid: - 40°C tot max. 80°C.
 • Zelfklevend, soepel en gemakkelijk te verwerken.
 • Kleur: Zwart. Toplaag is voorzien van handige kniplijn.

Montagetips
U verwerkt het materiaal het best bij een temperatuur vanaf 16 graden. De platen zijn eenvoudig op maat te maken met een schaar of hobbymes. Met de Aandrukroller vergemakkelijkt u de klus nog meer! Op ons Youtube kanaal vindt u instructie filmpjes over het isoleren van voertuigen. 

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:STP Aero Bomb
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
STP Aero Bomb

Dikke ontdreuningsplaat

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
 1. Acusticell Polyurethaanschuim
  Acusticell VSP
  • PU schuim met geperforeerde vinyl toplaag
  • Slijt en stootvaste toplaag
  • Esthetische look

  Vanaf € 65,10

  (incl. btw)