Terug naar overzicht

Sikaflex

Montagekit

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Waardering:
50% of 100

Sikaflex is een krachtige en weersbestendige lijmkit voor het monteren van diverse akoestische materialen zoals Regufoam, Regupol en Agglomer. Sikaflex kan worden gebruikt als permanent elastische afsluiting voor het voorkomen van geluidslekken.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Koker K0974 Zwart
€ 17,18
(p. st.)
1 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wat het is en doet
Sikaflex 221 is een weersbestendig, universeel toepasbare lijmkit voor het monteren van diverse materialen. Sikaflex kunt u ook gebruiken voor het afdichten van naden en kieren om zo geluidslekken te voorkomen.

Waar toe te passen
Sikaflex lijmkit is geschikt voor het monteren van o.a. kunststoffen, keramische- en schuimmaterialen zoals AgglomerRegupol en Regufoam. Ook voor het monteren van de plakpennen, voor mechanische zekering van producten, gebruikt u deze universele lijmkit.

Wat zijn de eigenschappen
Sikaflex is weersbestendig, UV-bestendig en bestand tegen zeewater en verdunde zuren. Niet bestand tegen organische zuren, alcohol, geconcentreerde anorganische zuren en logen of oplosmiddelen. De kit blijft soepel en heeft uitstekende lijmsterkte. Het verouderingseffect van de kit is minimaal. 

 • Kleur: Zwart
 • Inhoud koker: 300 ml = 370 gr. 
 • Verwerkingstemperatuur omgeving: 5 °C. tot 40 °C.
 • Temperatuurbestendigheid continue: -50 °C tot + 90 °C.
 • Temperatuurbestendigheid kortstondig: 1 uur 140 °C. 24 uur 120 °C.
 • Overschilder- en schuurbaar.
 • Siliconen- en PVC vrij. 
 • Houdbaarheid: 12 maanden in ongeopende verpakking

Montagetips
Voor het aanbrengen van Sikaflex lijmkit heeft u een kitpistool nodig. Bewaar en verwerk Sikaflex op kamertemperatuur. Zorg dat de ondergrond grondig is gereinigd en ontvet. Breng Sikaflex in royale dotten aan, maar zorg dat de kit niet onder het te verlijmen product uit komt. Laat de kit na aanbrengen een minuut of 3 rusten en druk het te verwerken materiaal stevig op de ondergrond. Sikaflex kan zowel op de ondergrond als op het te verlijmen materiaal worden aangebracht (dubbelzijdig is niet nodig). 

Aandachtspunten
Handschoenen gebruiken bij verwerking. Uit de buurt van kinderen houden en bij aanraking met de huid met veel water afspoelen.  

Per stuk verkocht (volle verpakking is 12 kokers).

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikaflex
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Sikaflex - Voertuigen

Montagekit

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!