Terug naar overzicht

Silent Office

Akoestisch Bureauscherm

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Op deze pagina vindt u de aanbieding van het extra brede Silent Office Bureauscherm. Het scherm heeft een extra brede afmeting van 1800 mm en is 550 mm hoog en 45 mm dik. Dit type scherm is afgewerkt met een fraai akoestisch textiel in een grijze melange kleur. Er zijn maar vijf exemplaren beschikbaar van deze afmeting. De korting is reeds verrekend in de prijs, u betaalt geen verzendkosten.

Lees meer
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Staffel korting

Wat het is en doet
Dit bureaupaneel is een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek op uw werk- of hobbyplek zoals een (thuis)kantoor, geluidsstudio of atelier. 

Waar toe te passen
Deze extra grote elementen, ten opzichte van de standaard bureaupanelen, vormen een esthetische oplossing voor het verbeteren van de akoestiek. Dit scherm is ideaal om toe te passen tussen meerdere of brede bureau's. 

Wat zijn de eigenschappen
Dit bureauscherm beschikt over een zichtbaar gecoat aluminium frame in de kleur grijs, RAL9006 en absorbeert aan beide zijden geluid. Het gebruikte textiel is brandveilig volgens de BS EN 1021-1:2006 en BS EN 1021-2:2006 normen.

 • Afmeting: 1800 (b) x 550 (h) x 45 mm (d)
 • Kleurtextiel: Melange grijs (#92) (textielmonster op verzoek leverbaar)
 • Kleurframe: Grijs (RAL9006) 

Montage optie
Dit Silent Office Bureauscherm wordt compleet geleverd met de volgende montagemethode:

 • Klembeugel: Het paneel wordt onder het bureau vastgeklemd met een beugel en schroef, geen aanpassingen aan het bureau nodig.

Gratis textiel monster
Overtuig u zelf van onze productkwaliteit en vraag een gratis textiel monstertje aan. Vult u het contactformulier in met uw adresgegevens dan sturen wij zo spoedig mogelijk een textiel monster naar u toe.

Levertijd en voorwaarden
De levertijd van dit Silent Office product bedraagt maximaal 3 werkdagen. Producten uit de Silent Office reeks kunnen niet (om)geruild worden. Vraagt u dus textielmonsters aan om de textiel kleur te kunnen zien. U bent ook van harte welkom in de winkel om producten te bekijken.

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

 • Grote expertise, het juiste advies
 • Betrouwbare kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Uitgebreid assortiment
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
 • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silent Office
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Silent Office

Akoestisch Bureauscherm