Terug naar overzicht

Nelson kapje

Beschermkapje t.b.v. plakpen B-63

Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share

Nelson kapjes beschermen de scherpe punt van de Plakpennen. Plakpennen, ook wel isolatiespijkers genoemd,  kunt u gebruiken voor het mechanisch bevestigen van producten zoals Aluglass, Merfocom, Merfopol en minerale wol.

Lees meer
Variant Art.nr. Afmetingen (mm) Kleur Prijs incl. btw Voorraad Aantal m2
Nelsonkapje K1074 Wit
€ 2,69
(p. st.)
29 st.
€ 0,00
(excl. btw: € 0,00)
Staffel korting

Wanneer Nelson kapjes gebruiken?
In bepaalde omstandigheden is het nodig om een product mechanisch te monteren, als ondersteunde bevestiging of bij een bepaalde temperatuur. Dit kan door het gebruik van Plakpennen of Isolatiespijkers.

Als de Plakpen met het montageplaatje tegen de ondergrond is gemonteerd dan prikt u het isolatiemateriaal over de scherpe spijker van de Plakpen en fixeert u het product met de meegeleverde verzinkte plaatjes. Om de scherpe spijker van de Plakpen af te schermen brengt u een Nelson Beschermkapje aan. Dit kapje drukt u eenvoudig op de spijker van de Plakpen, zo voorkomt u verwondingen van de scherpe spijker én de afwerking ziet er een stuk fraaier uit!

Eigenschappen

  • Wit kunststof.
  • Binnenzijde voorzien van verzinkt montageplaatje.
  • Alleen toepasbaar in combinatie met Plakpen B-63.

Minimale afname is 10 stuks (volle verpakking 250 stuks).

Akoestiekwinkel is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s. Op onze website delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing.

De voordelen van Akoestiekwinkel

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Oplossingen voor zakelijk & particulier gebruik
  • Kom langs in onze Akoestiekwinkel

Akoestiekwinkel is al sinds 2004 dé specialist in het oplossen van geluidsproblemen van consumenten (in Nederland en België). Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.
 
We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen Akoestiekwinkel aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nelson kapje
Uw waardering
Print
Like
Login of maak een account aan om het product aan uw favorieten toe te voegen
Share
Terug naar overzicht
Nelson kapje - Aanvullende accessoires

Beschermkapje t.b.v. plakpen B-63

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!